Sürdürülebilir iş liderleri zirvesi 2018

2009’dan bu yana iş dünyasını bir araya getiren Türkiye’nin en büyük sürdürülebilirlik buluşması Sürdürülebilir İş Zirvesi, 8. Yılında Sürdürülebilirlik Akademisi ve FORTUNE işbirliği ile iş dünyasının geleceğini şekillendirecek.

21. yüzyılda iş dünyasında karlılığın yolu, sürdürülebilir gelecek hedefine yönelik devrim niteliğinde yeni iş modellerinden geçiyor. Sürdürülebilir kalkınma, etkin kaynak kullanımı, topluma ve çevreye karşı sorumluluk ve karlılık, toplumsal refaha katkı ve daha iyi bir gelecek hedefi ile “İş Dünyasının Yeni Gerçekleri” Değişen iş dünyası ve yeni ekonomide kurumların ihtiyaçlarına cevap bulabildiği, işbirliği modelleri geliştirdiği, iyi uygulama örneklerinden ilham aldığı, etkileşim ve network yapabildiği bir platform olan Sürdürülebilir İş Liderleri Zirvesi’nde 21. yüzyılda ekonomi ve iş dünyasının dönüşümü, yatırımda riskler ve fırsatlar, uluslararası arenada rekabet ve işbirlikleri, kamu politikaları ve teşvikler, inovasyon ve temiz teknoloji, kurumsal sürdürülebilirlik, toplumlar ve şeffaflık ekseninde çarpıcı bakış açıları, çözüm önerileri ve küresel megatrendler tartışılacak.

Farklı sektörlerinden tüm paydaşları buluşturan Zirve’de iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, büyük sermayeli şirketlerden KOBİ’lere kadar tüm özel sektör, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve akademi dünyası sürdürülebilir dönüşümü sağlamak için küresel trendleri değerlendirecek ve ilham veren fikirler ortaya koyacak.

Neden katılmalısınız?

İlham Veren Oturumlar
Konuları tüm boyutları ile ele alan, Türkiye’den ve dünyadan önemli uzmanların yer alacağı oturumlara, interaktif paylaşımların yapılabildiği paralel kulvarlara, tartışma gruplarına ve roundtable buluşmalarına katılın.

Öğrenmek ve Paylaşmak
Sürdürülebilir iş modellerinde yasal düzenlemeleri, politikaları, inovatif yaklaşımları, liderlik tecrübelerini, yeni iş fırsatlarını ve başarılı uygulama örneklerini öğrenin ve paylaşın.

Network Fırsatları
Kamu kurumları, sektörel lider ve yöneticiler, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşları ve akademisyenler ile tanışın ve fikir alışverişinde bulunun.

Keşif
İş dünyasına öncülük eden sürdürülebilirlik liderlerini, iyi uygulama örneklerini, kamu ve özel sektör tarafından geliştirilen iş stratejilerini keşfedin.

Neler konuşulacak?
•Küresel Sürdürülebilirlik Megatrendleri ve Liderlik
•İş Dünyasının Dönüşümü: ‘’Bussines as usual’’ nasıl yıkılıyor?
•Kurumsal Sürdürülebilirlik 3.0
•Türkiye 11. Sürdürülebilir Kalkınma Planı
•Teknoloji Oyun Değiştiricileri ve İnovasyon
•Yenilenebilir Enerji Geçişi ve Temiz Teknoloji